De volgende editie van de Antwerpse Havenpijl zal plaatsvinden op zondag 5 augustus 2018. In afwachting van de Antwerpse Havenpijl zal in het kader van 135 jaar koers in Antwerpen en hoge bi wedstrijd georganiseerd worden.

Hoe volg ik de Lotto-Topcompetitie U25 op de voet? (bron www.belgiancycling.be)
- Dankzij de ondersteuning van DirectVelo hoef je niets te missen van de Lotto-Topcompetitie U25 wedstrijden. Fans en volgers kunnen door middel van een Live Ticker, die geïntegreerd wordt op de website van Belgian Cycling (www.belgiancycling.be), alle wedstrijden volgen.
- Alle Lotto-Topcompetitie U25 wedstrijden worden in beeld gebracht door het Motomediateam. Daags na elke wedstrijd zal een uitgebreide samenvatting online gedeeld worden via de officiële Youtube, Facebook en Twitter kanalen van Belgian Cycling. Hou deze dus zeker in de gaten! Ook op de website zullen de beelden te bekijken zijn.
- Elke woensdag (omstreeks 19u30) in de week volgend op een Lotto-Topcompetitie U25 wedstrijd wordt een uitgebreide samenvatting uitgezonden op televisiekanalen Sport 40 (te bekijken via Telenet) en Sport 10 (te bekijken via Belgacom).©clear solutions 2014